Главная » 2021 » Август » 29 » Løperjenten / Betrayal / Kamilla. 1981. HD.
03:31
Løperjenten / Betrayal / Kamilla. 1981. HD.
Løperjenten / Betrayal / Kamilla. 1981. HD.
NO. En familie i oppløsning, sett gjennom datterens øyne.
Familien er Vibeke Løkkebergs tema. I filmene blir vi kjent med familier som kjemper, ofte mot seg selv. Løkkeberg lar kameraet gli ned til de uskyldige og svakeste i konfliktene, barna. Løperjenten er en slik film.
Lille Kamilla bor i etterkrigstidens Bergen. Hennes far, Sverre Konradsen (Helge Jordal), er en konkurs fabrikkeier som vil til Amerika for å starte på ny. Med seg på planene får han Siri, en ung kvinne som overtar både arbeid og sengeplass, mens kona Lisa (Løkkeberg) blir overlatt til den finere kjøpmannen Nilsen. Han er også interessert i pengene Sverre tjente under krige
Dette er en hjerteskjærende, vakker og rystende skildring av etterkrigstidens Bergen, sett gjennom lille Kamillas øyne, laget av en av Norges mest særegne regissører. Filmen ble i 1995 satt på UNESCOs liste over Norges 15 mest betydningsfulle filmer.
EN. 1. Betrayal is set in Bergen in the year 1948. Seven-year-old Kamilla (Løkkeberg) growing up in Bergen, Norway just after the 2nd world war, is trying to deal with the father's adultery and mother's deep depression, as she befriends a boy. This endangers her.
2. Kamilla was originally released in Sweden in 1981, then made the specialty-house rounds in the US four years later. Nina Knapskog is astonishingly perceptive as the 7-year-old daughter of bitterly battling parents. Seeking an escape from the vitriol, Nina develops of friendship with a lonely little boy. Together the kids form a united front against the nastiness and callousness of the rest of the world. Echoes of the earlier child's eye view foreign classic Forbidden Games are inescapable, but the sheer virtuosity of Kamilla enables it to stand on its own lofty merits.
Director: Vibeke Løkkeberg.
Cast: Nina Knapskog, Kenneth Johansen, Helge Jordal, Vibeke Løkkeberg, Cato Alvær, Borge Berggreen, Charles Alvær, Torunn Berggreen, Johnny Bergh, Philip J. Borgli, Karin Zetlitz Haerem.
Norway, 1981.
Language: Norwegian.
Subtitles: English.
1280x720 HD
Download Løperjenten / Betrayal / Kamilla. 1981.
 
Løperjenten / Betrayal / Kamilla. 1981. HD.
Løperjenten / Betrayal / Kamilla. 1981. HD.

 

 

 

 

Просмотров: 313 | Добавил: buddha | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
WELCOME!
http://nudeworld.eklablog.com/


 

Forum Cinema Paradiso

http://cinematrix.eklablog.com/

ARCHIVE
LINKS


 Erotic & Fun Video
BOOKMARKS
STATS

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Яндекс.Метрика