Главная » 2021 » Ноябрь » 15 » Når mor kommer hjem... / Mama klaut / On Our Own. 1998.
03:44
Når mor kommer hjem... / Mama klaut / On Our Own. 1998.
Når mor kommer hjem... / Mama klaut / On Our Own. 1998.
 DK. Da Linda, mor til Kasper på 11, Sara på 8 og Julie på 5, skal ind og ruske tremmer for butikstyveri, må Kasper overtage rollen som familiens overhoved, men udsigten til et par dage uden overvågning fra voksne er ikke just noget, der skræmmer de tre børn, tværtimod! I deres øjne åbner det blot hidtil uanede muligheder for valgfrie middagsretter og sengetider, hoppen i sengen, endeløs fest og ballade og ikke mindst: Ingen lektier! Men selvom de gør sig meget umage for at få alt til at se ud som om, de stadig er under behørig voksen-opsyn, begynder omverdenen så småt at blive mistænksom over, hvad der sker i lejligheden...
EN. Three siblings ingeniously avoid being sent off to a children's home while their single mother serves a short sentence in a prison for shoplifting by inventing a 'never present' dad who is looking after them.
Other similar films about children were temporarily left without parents Demi-Tarif. 2003 by Isild Le Besco, Papa est parti, maman aussi. 1989 by Christine Lipinska and Una semana solos / A Week Alone. 2007 by Celina Murga.
Director: Lone Scherfig.
Cast: Kasper Emanuel Stæger, Clara Johanne Simonsen, Pernille Kaae Høier, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Kaalund, Birthe Neumann, Bjarne Henriksen, Lars Nepper-Christensen, Kristian Holm Joensen, Mikkel Aas Mortensen.
Denmark, Sweden, 1998.
Language: German.
Download Når mor kommer hjem... / Mama klaut / On Our Own.
Når mor kommer hjem... / Mama klaut / On Our Own. 1998.
Når mor kommer hjem... / Mama klaut / On Our Own. 1998.
Просмотров: 228 | Добавил: buddha | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
WELCOME!
http://nudeworld.eklablog.com/


 

Forum Cinema Paradiso

http://cinematrix.eklablog.com/

ARCHIVE
LINKS


 Erotic & Fun Video
BOOKMARKS
STATS

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Яндекс.Метрика