Главная » 2020 » Май » 30 » Tirlittan / Tweet, Tweet. 1958. HD.
03:52
Tirlittan / Tweet, Tweet. 1958. HD.
Tirlittan / Tweet, Tweet. 1958. HD.
 FL. Maunu Kurkvaaran käsikirjoittama ja ohjaama lastenelokuva perustuu Oiva Paloheimon samannimiseen satukirjaan. Nuori Tirlittan (Tarja Airaksinen) joutuu eroon perheestään salaman iskettyä hänen kotitaloonsa. Uutta kotia etsiessään hän tutustuu ystävälliseen poliisiin (Heikki Savolainen), luuvaloa sairastavaan rouvaan (Sylva Rossi) ja sirkustirehtööriin (Sakari Jurkka). Tirlittan päätyy vetonaulaksi sirkukseen, josta vanhemmat (Pehr-Olof Sirén ja Tuija Halonen) löytävät hänet.
EN. Tweet, Tweet (Finnish: Tirlittan) is a 1958 Finnish children's film directed and written by Maunu Kurkvaara and starring Tarja Airaksinen. It is based on the 1953 children's book Tirlittan by Oiva Paloheimo.
The film didn't prove to be a success. It was left in a weak position, as it was not perceived as a children's film, nor as an adult film. The technical quality of the film was also poor and the remarks of the film had to be recorded afterwards. In addition to all this, Paloheimo, who wrote the book, did not appreciate Kurkvaara's film adaptation either.
Young Tirlittan (Tarja Airaksinen) gets rid of her family after being struck by lightning in her home. While looking for a new home, she meets a friendly policeman (Heikki Savolainen), a woman with gout (Sylva Rossi), and a ringmaster (Sakari Jurkka), with whom Tirlittan ends up performing in a circus.
Director: Maunu Kurkvaara.
Cast: Tarja Airaksinen, Aarre Elo, Tuija Halonen, Maria Heikkonen, Sinikka Hannula, Mirjam Himberg, Leena Häkinen, Sakari Jurkka, Teuvo Juuti, Kaarina Koskinen, Tommi Rinne.
Finland, 1958.
Language: Finnish.
1920x1080 HD
Download Tirlittan / Tweet, Tweet. 1958.
Tirlittan / Tweet, Tweet. 1958. HD.
Tirlittan / Tweet, Tweet. 1958. HD.
Просмотров: 418 | Добавил: buddha | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
WELCOME!
http://nudeworld.eklablog.com/


 

Forum Cinema Paradiso

http://cinematrix.eklablog.com/

ARCHIVE
LINKS


 Erotic & Fun Video
BOOKMARKS
STATS

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Яндекс.Метрика