Главная » 2019 » Сентябрь » 20 » Niet op meisjes. 2013.
15:47
Niet op meisjes. 2013.
Niet op meisjes. 2013.
EN. Straight With You is a documentary about eleven-year-old Melvin, who has a secret: he is not into girls. Although his family knows, he's afraid to tell his schoolmates, as he thinks they might start bullying him. What should he do when the coolest girl in his class sends him a love letter?
NL. Documentaire over de elfjarige Melvin, die in groep zes zit. Hij bevindt zich in een spagaat: zijn familie weet al dat hij niet op meisjes is, maar op school durft hij het niet te vertellen. Wat doet hij als het leukste meisje uit zijn klas hem een liefdesbrief stuurt? De film schetst een toegankelijk en intiem beeld van de belevingswereld van een kind dat al voor de puberteit weet dat het homoseksueel is. De documentaire stelt daarbij essentiele vragen die op basaal niveau voor iedereen gelden: wat betekent het, als je anders bent dan de rest? Hoe is het om een geheim te hebben? En hoe weet je eigenlijk wie je bent? Een vrolijk en tegelijkertijd confronterend coming-of-age portret in ongerept gebied: homoseksualiteit pre puberteit.
Director: Daan Bol.
Netherlands, 2013.
Language: Dutch, Russian.
Download Niet op meisjes. 2013.
Девочки не для меня / Niet op meisjes. 2013.
Niet op meisjes. 2013.
 
 
Просмотров: 67 | Добавил: buddha | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
Music
Forum Cinema Paradiso

http://cinematrix.eklablog.com/

Архив записей
Закладки.
LINKS
Erotic & Fun Video
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Erotic & Fun Video
CineBox...
Яндекс.Метрика